دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۱۶۸۰
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۳
یک جامعه‌شناس با اشاره به این‌که جامعه ما در معرض تهاجم فرهنگی قرار گرفته، گفت: آگاهی خانواده‌ها به‌عنوان کوچک‌ترین عضو جامعه می‌تواند یکی‌از مهم‌ترین گام‌های مقابله با این پدیده شوم باشد.

به گزارش آوای خزر، فرهاد طهماسبی با اشاره به این‌که خانواده اولین و مهم‌ترین بنیان در هر جامعه‌ای است که حفظ آن سبب حفظ فرهنگ، داشته‌ها و فروپاشی آن منجر به از بین رفتن آن اجتماع خواهد شد، اظهار کرد: اکنون شاهد ورود تهاجمات فرهنگی و ورود فرهنگ‌های غرب به کشور هستیم که باید جلوی آن بایستیم.

وی با اشاره به این‌که اصلاح، تقویت و آگاهی خانواده‌ها باعث می‌شود نیازی به انجام کارهای کلان برای مقابله با تهاجمات فرهنگی نباشد، عنوان کرد: در محافل خصوصی، رفتارهای غیررسمی نسبت به رفتارهای رسمی گسترش بیشتری دارد، لذا باید جلوی این رفتارها را بگیریم.

این جامعه‌شناس با اشاره به این‌که اگر پدر و مادرها در مسیر درست زندگی کنند و فرزندان خود را نیز به‌سمت گام برداشتن در همان مسیر سوق دهند، اولین و مهم‌ترین گام جهت مقابله با تهاجمات فرهنگی برداشته شده‌است، تصریح کرد: مهم‌ترین و بهترین رکن برای مقابله با تهاجم فرهنگی در داخل خانواده پرورش داده می‌شود.

طهماسبی با اشاره به این‌که مبنای تهاجمات فرهنگی ارتباط نامشروع بین دختران و پسران است، ادامه داد: اگر خانواده‌ها سطح آگاهی اجتماعی، فرهنگی و هویتی خود را بالا ببرند و نسبت به مسائل مختلف و راه‌کارهای مقابله با تهاجمات فرهنگی آگاهی داشته باشند، این تهاجمات کمترین آسیب را به اجتماع خواهد زد.

این جامعه‌شناس با بیان این‌که خانواده‌ها با شناخت از مسائل مختلف و عمل به آن‌ها و از طرفی با پیاده کردن سبک زندگی اسلامی ـ ایرانی، می‌توانند با تهاجمات فرهنگی مقابله کنند، اضافه کرد: دولت و حکومت وظیفه دارد با هنجار بودن خانواده، هنجاری رفتار کردن این بنیان مهم در اجتماعی را تسهیل کند.

وی با اشاره به این‌که راهکارهای مختلفی برای جلوگیری بالا رفتن سن ازدواج و تهاجم فرهنگی وجود دارد، تأکید کرد: دولت می‌تواند با کمک به افزایش سنت ازدواج آسان، از رخنه تهاجمات فرهنگی به درون خانواده‌ها جلوگیری کند.

طهماسبی اعتیاد به مواد مخدر را یکی‌از ابعاد تهاجم فرهنگی دانست و افزود: باید برای نسل جوان سرگرمی‌های مشروع و صحیح فراهم کرد تا جوانان به تهاجمات فرهنگی که دارای رنگ و لعاب زیادی هستند، جذب نشوند و بتوانند در این دنیای ظاهر فریب راه درست را انتخاب کنند.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها